WINDSURFThomas Traversa vinder single eliminationen!

Redaktionen10 år siden1 min

Efter en hård morgen kunne Thomas Traversa læne sig tilbage efter en sejr i single eliminationen.

Med skippermøde kl 07.00 på Ørhagen og start kl 07.30 har sejlerne været tidligt igang idag. Forholdene har vist sig at være enormt svære idag, med tæt på dead onshore vind har sejlerne haft svært ved at få nogle spring i hus ligesom der også var flere af sejlerne der red bølger både på styrbord og bagbord side.

Efter 3. runde var kørt igennem stod Victor Fernandez, Ricardo Campello, Philip Köster og Thomas Traversa tilbage. Köster og Campello tabte begge deres heats og måtte mødes i losers finale. Her fik Köster rundens højeste spring-score med 10.7 for en dobbelt forward.

Dette var dog ikke nok da Campello havde 2 rigtig højt scorende bølger forholdene taget i betragtning.

Winners Finale

I finalen stod kampen mellem Thomas Traversa og Victor Fernandez. Fernandez var på hvad der lignede et freestyle wave board sandsynligvis på grund af strømmen samt pålandsvinden. Det gav ham en helt klar fordel i springene i forhold til Traversa, dog havde han svært ved at få nogle gode bølger i hus, og med dagens højeste bølge på 7.2 gav Thomas Traversa ham svære forhold at arbejde under.

 

Stay tuned for flere updates.

Husk du kan følge med i world cuppen live HER

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.