WINDSURFThomas Traversa VS Philip Köster

Redaktionen10 år siden1 min

Traversa vinder overraskende

Ikke mange havde spået Thomas Traversa til tops i dette års event, det var derfor til stort forundring da han vandt stod til tops på skamlen efter single eliminationen, hvor Köster blev forvist til en 4. plads.

Köster kæmpede sig vej til finalen i doublen

Efter en 4. plads i singlen var Köster en mand på en mission, og han efterlod ikke megen chance til dem der stod i vejen for ham. Først stod Campello for skud, og derefter Victor Fernandez før han endelig nåede Thomas Traversa og chancen for sejren.

Köster tog den første af de 2 mulige finale heats før det blev for mørk og ledelsen valgte af kalde det en dag. Næste morgen bød på en del mindre vind til det endelige heat. Se hvordan det gik i videoen nedenfor.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PRgEbLQb3rI[/youtube]

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.