SKISNOWBOARDSneen "falder" tidligt i Aarhus

Redaktionen10 år siden1 min

Det er normalt umuligt at give snegaranti i Danmark, men den 3. november i Aarhus bliver en undtagelse. I anledning af SkiEvent 2012 har arrangørerne nemlig bestilt 45 tons sne hjem fra Sölden i Østrig.

Sneen skal bruges til en stor skibakke centralt i byen, hvor den sammen med telte og boder vil omdanne torvet til et lille skibområde. Det vil være muligt, for alle der har lyst, at stå på bakken mellem 10 til 16.

Der vil også bliver holdt korte opvisninger og shows af forskellige teams og dygtige skiløbere og snowboardere.

Bag arrangementet står de tre store skilande Norge, Sverige og Østrig, og de vil sammen med Danmarks Skiforbund sørge for en hel dag i skisportens og skiferiens tegn for både eksisterende og kommende skientusiaster.

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.