SURFDarkblue Open 2012

Redaktionen10 år siden1 min
Darkblue Open 2012
Så nærmer tiden sig til Danmarks største straight up surf event. Darkblue Boardshop fra Helsingør er sammen med OH DAWN og WEST wet suits gået i spidsen, for at danske surf afficionados igen i år får en weekend, hvor de kan vise deres værd i Vesterhavet og konkurrere, om hvem der har pjækket mest fra skole eller arbejde i årets løb.
Det hele vil gå ned i Vorupør i weekenden den 6.-7. oktober med efterfølgende weekend(13-14) som backup, hvis vejrguderne skulle vælge at vende tommelfingrene nedad. Ifølge DMI ser det nu ud som om at datoen holder. Varslingen fortæller i hvert fald, at vinden gerne skulle give os, hvad vi kommer for. Nemlig bølger!
Blandt deltagerne bør man nok holde øje med Hartkopp brødrene, Kasper Kvist og Victor Rosario, som blandt andre vil gøre deres for at levere et godt show.
Om du skal deltage eller bare vil kigge på, så er dette event bestemt ikke noget, man vil misse. Efter konkurrencen vil Klochs spisested sørge for kolde øl og dejlig mad til en god pris. Så hop op på cyklen, eller skulle du bo på en af øerne så start gryden og kom og vær med til en dag i surfens ånd og who’s who indenfor dansk bølgeridning.
vi glæder os meget til dagen
/Riders

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.