SKISNOWBOARDTysklands største på det danske marked

Redaktionen8 år siden1 min

De siger selv at de er Tysklands største rejsebureau inden for skirejser og blandt de største i Europa. Og nu har tyske SnowTrex også bevæget sig ind på det danske marked.

SnowTrex melder sig i rækken af udbydere af billige rejse til et hav af destinationer via deres online portal SnowTrex.dk hvor de giver mulig for at besøge en lang række Europæiske destinationer. Det er de Europæiske destinationer som SnowTrex har fokus med rejser til både Andorra, Østrig, Frankrig, Italien, Slovakiet, Tjekkiet, Bulgarien, Schweiz, Polen og Tyskland. Specielt i Frankrig og Østrig åbner SnowTrex op for nogle destinationer som vi ikke så ofte ser i DK fx. Dévluy og Les 7 Laux i Frankrig eller Mallnitz og Abtenau i Dachstein i Østrig.
Det er dog også lige værd at nævne Garmisch-Partenkichen som de fleste kun kender fra Nytårs skishop men som faktisk er et super skiterræn op på tysklands højeste bjerg Zugspitze.

Ud over sprede sig ud på en masse europæiske destinationer er SnowTrex medarrangør og sponsor på to store season start up events i henholdsvis Les2Alpes med Pow(d)er Week og Val Thorens med Ski & Boarderweek, hvor specielt Ski & Boarderweek kan være et besøg værd som en early season trip med drengene.

Det bliver spændende at se om SnowTrex også bevæger sig ind på markedet for de danske gymnasie- og studieture og give de etablere spillere lidt kamp på den scene. For netop på det område har SnowTrex gjort det godt i både Tyskland og Holland hvor de sender kæmpe grupper afsted.

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.