SKIGaute Silseth afholder egen konkurrence i Norge

Redaktionen10 år siden1 min

Nichlas Langhoff Rasmussen

Hvis det skulle være gået over dit hoved, så holder nordmanden Gaute Silseth sin egen Big Air konkurrence, GSI. Konkurrencen bliver afholdt i Gautes’ hjemby, Oppdal, den 20-24 februar 2013. Det vides stadig ikke hvilke riders der kommer til at møde op, men han meddeler, at der allerede er en nogle, der har meldt deres ankomst. I alt skulle de blive 16.

Det er Gautes målsætning med GSI at arrangere Norges største og bedste konkurrence i 2013. Han ønsker, at få tilskuerne tættere på konkurrenterne socialt – selv på selve konkurrencedagene . Og så håber han, at der vil blive lavet “one of this seasons largest BIG-AIR jumps“.

Gaute lover, at der løbende vil komme opdateringer på eventets hjemmeside:
http://www.gs-invitational.com/

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.