SKIKevin Rolland skriver kontrakt med Nike

Redaktionen10 år siden1 min

Nichlas Langhoff Rasmussen

Fire gange X-Games superpipe guldmedaljevinder Kevin Rolland har netop skrevet kontrakt med Nike. De skal være hans nye outwear-sponser. Siden Coreupt gik konkurs, har Kevin været uden outerwear-sponsor, hvilket altså nu ændrer sig. Samtidig skifter han Smith Optics ud, og kommer altså også til at modtage goggles fra Nike.
Nike er glade for den nye aftale og roser Kevin.

He is a true competitor and one of the most consistent halfpipe skiers of all time. I’m really excited to have him join Nike and watch him push the limits,” udtaler Jake Largess, der er Nikes Ski Team Manager.

Med både Gus Kenworthy og Kevin Rolland som nyligt tilføjede riders, ser Nikes pro team således ud: Kevin Rolland, Gus Kenworthy, Simon Dumont, Andreas Håtveit, TJ Schiller, Jossi Wells, Sammy Carlson og Kaya Turski

 

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.