KITESURFNu med kite-diplom

Redaktionen10 år siden1 min

Dansk sejlunion har længe været meget aktive i deres arbejde for at samle og organisere danske surfere, her under også kitesurferne. Og et led i det arbejde har været at tilbyde kite-diplomer til kursister på kite-skolerne og efterskolerne der tilbyde kitesurfing.

En af de efterskoler der for alvor har kastet sig ud af tilbyde sine elever surfing på skoleskemaet er Venø Efterskole, der vist nok ligger langt mod vest ude i Limfjorden et sted 😉

Med mulighed for at komme på vandet fire ud af fem dage er kitesurfing for alvor kommet på skoleskemaet på Venø Efterskole. Skolen har haft enkelte kitesurfere de sidste år, men i øjeblikket opleves der en øget interesse for kitesurfing og i dette skoleår er der tre kitesurfere, der kæmper med vinden og bølgerne sammen  med skolens mange windsurfere og sejlere. Og alle tre har netop opnået diplom 1 og tillæg.

Der har været mange overvejelser om sikkerheden for kitesurfing, og Venø Efterskole har derfor valgt at lægge sig op af Dansk Sejlunions nye diplomer for kitesurfere. Tim Guyton fra Kitevest stod for udstedelsen af diplomerne og var imponeret over det niveau, som Jakob Grønlykke, Andreas Moeslund og Mikkel Roos kunne levere.

”Med diplomet sikrer vi os, at elevernes færdigheder inden for sikkerhed og self- rescue er i top. Det er  vigtigt for os at formalisere sikkerheden og derfor er vi meget glade for dette nye diplom”, siger sejlads og surflærer Morten Hermann.

Interessen for kitesurfing er også stigende blandt andre elever på Venø Efterskole, og derfor vil man henover vinteren og foråret tilbyde et kite-forberedende kursus.  Kurset vil indbefatte udstyrshåndtering, sikkerhed, wakeboard og træning med øve-kites.

Tjek deres hjemmeside her

og deres lokation her ->>

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.