SURFParadis i Portugal hoster ASP tour

Redaktionen9 år siden1 min

Surf-spots så langt øjet rækker både med nord og syd er det første man ser, når man kommer til Portugals vestkyst. Det er et mekka for paddlesurfere! Riders har været nede og kigge nærmere på, hvad Portugal kan byde på, når pro’erne indtager scenen.

Med en lufttemperatur på 25 grader i skyggen og vandet med stabile 18 grader er det en kærkommen forandring fra det danske efterår. Det meste af den portugisiske vestkyst er en fredet naturpark, hvilket betyder uspolerede natur og autentisk natur gennem de hullede grusveje på vej ud til surfspottet.

Allerede på første dagen leverede Portugals vestkyst fine bølger, og der blev mulighed for at afvikle den første del af konkurrencen, hvor Australske Joel Parkinson, der lige pt. fører touren, leverede dagens højeste heat med en score på 17.7 ud af 20 mulige point. De lokaler her i Portugal snakker om større og bedre bølger de kommende dage, så mon ikke der kommer mere action de næste par dage.

For mere information tjek ASP Tour’s egen hjemmeside

Ellers stay tuned for flere updates omkring surfing i Portugal

Foto: ASP Tour / Riders.dk

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.