PULSSURFBLUE SURF FILM NIGHT 2

Redaktionen9 år siden1 min
Vi går i mod mørkere og mørkere tidere her i lille danmark. Desværre betyder dette, for de fleste af os, at vinduet langsomt svinder ind, med hensyn til hvornår vi rent faktisk kan finde tiden til at imødekomme den friske nordvesten vind, der til tider viser sin legelyst. Derfor er vi mange der er glade for, at en biograf som Grand Teatret kan hjælpe os lidt med, at gøre de mørke dage lidt lysere. På mandag den 29/10 klokken 21:00 viser Grand teatret i Mikkel Bryggersgade 3 nye surf film.
FINNSURF: Som er den første finske surf film, er en dokumentar der bliver fortalt gennem de fem finske surfere Jukka, Lage, Rumon, Aija og Kalle. Filmen er langt fra den klassiske surf flick med palmetræer, hula piger, boardshorts og bikinier. Det er mere en dokumentar, der vidner om hvordan kærligheden og passionen til sporten får os til at ignorere surf i sne, minus grader og 30 m/s vinde. Dette gør Finnsurf til en film, vi her fra disse himmelstrøg, måske bedre kan relatere til uden at vi nødvendigvis skal drømme os langt langt væk.
THREE FOOT CHARLIE:En mockumentary. Da Francis Ford Coppola havde færdigindspillet ‘Dommedag nu’ på Filippinerne, efterlod han to surfboards, som de lokale kunne muntre sig med.
VANS GET-N CLASSIC 2: High Performance Surfing fra stilikonerne Dane Reynolds, Joel Tudor, Nathan Fletcher, Alex Knost, John John Florence og Leila Hurst. Optaget i Frankrig, Fiji, Californien, Hawaii og Tahiti
Grand Teatret er, som de fleste bekendt, en lille biograf så hvis man ikke laver noget mandag aften og gerne vil ind og se disse film råder vi til at man får købt sin billet tidligt. sidste år til samme event, var der stort fremmøde, så vær tildligt ude.
Håber vi ses
/Riders

Redaktionen

One comment

  • Klavs

    oktober 26, 2012 at 5:51 pm

    Hey. Jeg måske lidt tykhovedet, hvordan bestiller/resaverer man billetter?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.