SURFO´NEILL COLDWATER CLASSIC 2012

Redaktionen9 år siden1 min

Imorgen den 1 nov. begynder den 11 dage lange og legendariske surf konkurrence. The Coldwater Classic har eksisteret siden 1987 og har igennem de sidste 3 årtier taget form som både ASP World Title Event (før ASP indførte deres “two-tier” system), ASP Star event og ASP Prime event. På trods af at venue´en ved Steamer Lane i mange år har været til og fra som World Title event, har konkurrencen altid været en yderst respekteret event, som kontinuerligt har kunnet trække store navne og lokale helte.

I år, er the Coldwater Classic tilbage på touren som ASP World Title event eller Elite event, dette betyder at det er det næstsidste stop på turen og kan meget vel blive en afgørende del, af hvem der løber med årets verdens mesterskab. Grunden til at Steamer Lane i år, med stor sikkerhed, vil kunne bryste sig af at kunne vise sit værd overfor samtlige af tourens 44 deltager, inklusiv top ti drengene (Joel Parkinson AUS, Kelly Slater USA, Mick Fanning AUS, John John Florence HAW, Taj Burrow AUS, Adriano de Souza BRA, Owen Wright AUS, Josh Kerr AUS, Gabriel Medina BRA og Jeremy Flores FRA), er en kombination af O´neills renomé og fordi O´neill fejrer deres 60 års jubilæum.

Steamer Lane – Santa Cruz

Steamer Lane er kendt som en konsistent bølge med masser af power. Så action i særklasse burde være selvskrevet. Vi håber på gode forhold, som vi kan underholde os lidt med herhjemmefra. Man kan følge med live og se recaps samt heats på O´neills hjemmeside. Måske endda blive motiveret og inspireret til weekenden herhjemme, der spiller op til at vi selv kan komme ud og boltre os, i vores helt eget “Kolde Vand”.

God fornøjelse fra Riders.

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.