SKISNOWBOARDJulesneen faldt med The Bonk

Redaktionen10 år siden1 min

Traditionen tro falder Tuborgs velkendte julesne hvert år i begyndelsen af november. Dette havde The Bonk udnyttet og derfor kørt en bokssession i stilling på Vesterbro. Eventet var kort og kontant kaldet Jib & Sne og indeholdte 20 tons sne, juleøl og dejlig stemning. Kan man ønske sig mere? Nok ikke!

 

20 tons sne, en flatboks samt en jib tønde – kan man ønske sig mere?

Omkring 50 mennesker var mødt op denne fredag aften for deltage i konkurrencen på flatboksen, og ligeledes var mindst ligeså mange tilstede som tilskuerer. De mange mennesker gav desværre en del kø til rampen, men det er da bare positivt at så mange efterhånden har fået interessen for freestyleski og snowboard.

 

Omkring 50 snowboardere og skiløbere var mødt op for at deltage…

Efter kvalifikationen var 5 skiløbere og 5 snowboardere udvalgt til finalen, hvor de i en halv times session havde mulighed for at vise sig værd. Der blev vist utrolig højt niveau til publikums store jubel – alt fra tekniske switch hits til crowdpleasende front flips på kickeren på siden af boksen. Resultatet blev som følgende:

 

Ski                                          Snowboard                           Piger

1. Mikkel Ibsen                      1. Simon Houlind                   1. Rie Hygum Nielsen

2. Frederik Højgaard             2. Joachim C. Hansen

3. Alexander Vissing             3. Tobias Himmelstrup

 

Top 3 skiløbere og snowboardere  på herresiden…

Alt i alt var det en super hyggelig aften i det københavnske hvor Jib & Sne fungerede som en lækker optakt til en snart begyndende vinter. Her til sidst kan I nyde et par ekstra skud fra dagen. For alle billeder, se Jiblands facebook, HER.

 

Kan I mærke det? Det bliver koldere! Yes!

 

Lang kø til rampen – folk kan ikke vente til vinteren kommer…

Dommerpanelet vurderer nøje deltagernes tricks…

Mange piger var også mødt op til sæsonens første sne…

 

Tekst : Alexander Vissing / Riders.dk

Billeder : Maggie Olkuska / Jibland

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.