SKISNOWBOARDSuper start på Underground Jib Arena Vol.3

Redaktionen10 år siden1 min

I lørdags åbnede Underground Jib Arena ved Lindevangsparken på Frederiksberg. Et stort antal glade jibbers var mødt op til åbningskonkurrencen på arenaen. Den kæmpemæssige Red Bull port var hejst over rampen, der spejdede ud over den sneklædte plads. Arrangørerne og deltagerne kunne drømme om mere perfekte forhold.

Vinderne – snb – piger – ski…

Nyd de mange billeder og glæd jer til Red Bull Media offentliggører deres officielle video fra dagens event. Vi vil selvfølgelig poste den på Riders.dk.

Kæmpe BIG UP til arrangørerne bag Underground Jib Arena og de mange frivillige. Skynd jer ud på arenaen! SES

 

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.