SKISNOWBOARDEr du klar til skiferien?

Redaktionen9 år siden1 min

De fleste erfarne skiløbere burde have styr på deres gear til skisæsonen, men det skader aldrig at holde sig opdateret eller få nye inputs. Og skulle du være nybegynder, er der helt sikkert et par tips, der vil gavne dig. Skishop.dk har lavet en guide med alle de ting, du bør være opmærksom på, når du skal ud og købe nyt til skiferien.

De pointerer bl.a. vigtigheden af at pakke sig ind i flere lag i stedet for at købe en stor tykt foret skijakke, og forklarer, hvorfor det er vigtigt ikke at tage bomuldstøj på i kulden. Du kan også finde hjælp til, hvilket glas, der skal være i dine goggles.

Så om du er erfaren skiløber eller nybegynder, så kan du bruge deres guide som en tjekliste for, om du har husket eller styr på det hele, inden du tager afsted.

Læs skiguiden her.

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.