SKIFrostGun Invitational er nu Platinium Level

Redaktionen10 år siden1 min

FrostGun har nu som det eneste single Big Air event opnået Platinium Level på AFP World Touren. Eventet vil løbe af stablen den 15. februar i år.

Dette års FrostGun Invitational er blevet opgraderet til at være Platinium Level i årets AFP World Tour. Det betyder, at eventet nu har samme niveau som X-Games US og DEW touren. I år er også første gang, at eventet vil finde sted i hjertet af Val d’Isere ved foden af Face de Bellvarde. Det er den samme løjpe, som blev brugt under Vinter-OL og verdensmesterskabet.

Som noget nyt vil loopet ved dette års FrostGun få tilføjet et twist. Det vil nemlig i stedet for bare at have én landing have to. På deres Facebook-side har de uploadet dette billede over set-uppet:

Kilde: FrostGuns facebookside

 

Designet er lavet af, hvem FrostGun mener, er det bedste hold i verden: “Scandinavian Shapers/SnowConcept”. De står bl.a bag designet brugt under De Olympiske lege i Vancouver 2010, Torino 2006, Salt Lake City 2002, Jon Olsson Invitational, The Arctic Challenge og i verdensmesterskabet i Snowboard 2011. Det er også dem, som er sat til at designe freestyle set-uppet til De Olympiske lege i Sochi i 2014.

Verdens 25 bedste ridere er blevet inviteret fra alle fire verdenshjørner for at kæmpe om AFT point, ære og en stor pengepræmie. På startlisten finder man bl.a. James Woods (UK), Kai Mahler (SUI), Russ Henshaw (AUS), Elias Ambühl (SUI).

Det hele er dog ikke kun ski. Der er også hyret et musik line-up med DJ’s fra Holland, Sverige, Frankrig, Storbritanien og Danmark.

Se evt. videoen fra sidste års Frostgun Invitational:

[vimeo]http://vimeo.com/37314402[/vimeo]

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.