SKISNOWBOARDSnow Dome lukker efter 6 år

Redaktionen9 år siden1 min

Hvilken trist nyhed at gå til weekend på. Snow Dome ved Hamburg trækker stikket efter 6 års tjeneste og har meldt dem selv konkurs. Snow Domes sidste åbningsdag vil være den 31. marts 2013. Siden

Snow Dome åbnede d. 21. oktober 2006, har hallen været velbesøgt af tusindvis af danskere der året rundt kunne få stillet selv den værste skitræng. Især var det deres park som tiltrak mange danskere, og vi på Riders.dk har haft mange gode ture dertil:

 

2011 : Hamburg, din gamle skøge

2012 : Snow Dome fornyer og imponerer

 

Det er svært at finde yderlige detaljer i årsagen til konkursen, andet end at det har været mange renoveringsudgifter der har tvunget hallen i knæ. Dette er Snow Dome egen officielle udmelding som også kan læses lige HER.

Det er med stor sorg at vi bringer denne nyhed. Vi vender selvfølgelig tilbage med en update i sagen så snart der kommer nyt fra Snow Domes ledelse.

 

Rest in peace!

 

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.