SKIDM i freestyleski står for døren

Redaktionen9 år siden1 min

Pressemeddelelse fra www.dminfo.dk

I uge 14 afvikles DM i freestyleski i Tignes i de franske alper. De imponerende forhold fra European X-games danner ramme om konkurrencerne, og deltagerne skal finde deres bedste tricks frem til big air, slopestyle og halfpipe for at komme øverst på podiet.

Niveauet blandt de danske freestyleskiers hæves hver år til DM, og med hop, rails og halfpipe fra de netop afholdte X-games, er konkurrencen gearet til et international niveau. 2013 er et ekstra spændende år, da deltagerne kæmper om at komme i betragtning til at repræsentere Danmark ved vinter-OL i Sotji i 2014.

Feltet af kandidater til podiepladserne har aldrig været større. Hvordan medajlerne kommer til at fordele sig er et rigtig godt spørgsmål. Kan Hans-Jacob Brandt gentage succesen fra sidste års DM og generobre guldet i Slopestyle? Kommer Johan Duus endnu engang øverst på podiet i Big Air og er der nogen nye talenter, der kan true den mangeårige mester i Halfpipe, Nikolaj Vang? Det bliver en intens uge i freestyleskiens navn – med Joakim Ingversen som konferencier og prominente DJ’s til at gøre festerne livlige udover det sædvanlige.

Vi ses i Tignes i næste uge. Hvis ikke, så følg med på www.dminfo.dk

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.