Din indkøbskurv er tom

Artikel: GoPro Slopestyle DM 2013 resultater

freestyleski dm

GoPro Slopestyle DM 2013 resultater

Solen stod højt over de franske alper, da dagens danske mesterskaber i slopestyle blev afviklet på Tignes X Games bane. I en tæt finale landede deltagerne deres bedste tricks, og konkurrencen var et fantastisk billede på, det absolut bedste dansk freestyleski har at tilbyde lige nu.

En slopestylebane i international klasse dannede rammen om de danske mesterskaber i freestyleski. Der blev konkurreret i de tre klasser senior, junior og damer. I løbet af kvalifikationsrundens to gennemløb fik deltagerne mulighed for sammensætte det ene gennemløb, der skulle sikre dem en plads i finalen.

3 junior, 4 damer og 8 herrer avancerede til finalen, hvor de havde tre gennemløb til at overbevise dommerne om, at det var dem der skulle på podiet.

Til finalen var spændingen høj og niveauet endnu højere. Blandt herrerne blev det hele afgjort i sidste gennemløb og årets vinder af DM i freestyleski blev fundet med mindst mulig margin. Nr. 3 blev Thomas Trads, der ved et flot sidste gennemløb fik en score på 80 point ud af 100. Nr. 2 blev sidste års vinder Hans-Jakob Brandt, der gennem hele finalen leverede imponerende scorer og i sidste gennemløb fik sin højeste score på 82 point. Årets vinder blev Rasmus Dalberg Jørgensen, der genvandt mesterskabet efter at være henvist til tilskuerpladserne ved sidste års mesterskaber på grund af en skade. Rasmus havde to gennemløb med nøjagtig samme pointhøst og han vandt guldet med 83 point.

Hos damerne dominerende Maya Casier gennem hele dagen og vandt sit første DM.

Sebastian Jensen tog guldet hos juniorerne og ham vil vi med sikkerhed se mere til i fremtiden.

Read more

business

Xperia Z – kan en telefon få faceshots?

En hektisk uge er overstået i franske Tignes. Vejret var alt andet end samarbejdsvilligt, hvilket blandt andet udskød DM i Freeride og kortede det ned til en dag. Med blot en solskinsdag og ellers...

Læs mere
daniel duffau

En gammel kending tog guldet i halfpipen

Daniel Duffau var tilbage efter en alvorlig skade og vandt sit første DM guld i disciplinen halfpipe ved DM i freestyleski i Tignes, Frankrig. Halfpipen var i sammen perfekte stand, som under X Gam...