PULSRedbull leder efter nye talenter

Redaktionen8 år siden1 min

Hvad hvis én video kunne sende dig til X Games i Los Angeles eller i München?

Det kan nu ske med Red Bull Phenom. Fra idag kan unge, håbefulde talenter mellem 13 og 19 år indsende en kort video, som viser deres skills. Videoen må ikke vare længere end 60 sekunder, og den skal være indenfor disciplinerne Mountain Bike Slopestyle, BMX Street og Skate Street. Hvis man er heldig får man chancen for at lege med de store drenge til X Games i Los Angeles eller i München.

Det er et samarbejde mellem ESPN og Red Bull der er etableret med et ønsker at støtte op om unge ambitiøse sportstalenter som de vil give en mulighed de ellers ikke ville have fået.

Dommerpanelets eneste formål er, at finde det bedste unge, uopdagede talent!

Steve Caballero (Skate Street), Mike Escamilla (BMX Street) og Richie Schley (MTB Slopestyle) vælger hver især 6 finalister, der skal konkurrere til Red Bull Phenom konkurrencen til X Games München d. 27.-30. juni (MTB) og X Games Los Angeles d. 1.-4. august (BMX og Skate).

Ud af samtlige finalister på tværs af disciplinerne, bliver én kåret som vinder af Red Bull Phenom.

Læs mere her redbullphenom.com

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.