SHERIDERSGirlie camps – kun for piger

Redaktionen9 år siden1 min

Sommerprogrammet for Girlie Camps er nu på gaden.

Invitation og info fra de svenske piger bag Girlie Camp:
Surfa med GirlieCamps i Europas surf Mecca Biarritz (Frankrike) eller ”Europas Hawaii ” Fuerteventura (Spanien) i sommar !

GirlieCamps (www.girliecamps.com) arrangerar sport camps på olika platser i Europa. Vi ger tjejer möjlighet att sporta med andra tjejer som vill dela sin passion eller kanske prova på en sport för första gången. Yoga finns alltid med som ett inslag och det kommer tjejer från hela världen till våra camps.

I Biarritz får du det bästa av allt, Biarritz city mixat med surfing, shopping, stränder och underbar mat. I Fuerteventura kan du hitta lugnet, kristall klart vattnen, de vita stränderna och garanterat värmen. Every season, all the fun, just the girls. ”Live your dream”

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.