PULSRed Bull springer igen ud fra Operaen

Redaktionen9 år siden1 min

Red Bull har meldt ud at Bull Cliff Diving World Series 2013 kommer til København hvor der skal springes ud fra toppen af Operaen og ned i Københavns havn.

Fra uberørte klipper til ikoniske vartegn og bygninger – i sin femte sæson, vil denne ekstreme konkurrence ramme nye farvande og finde frem til én samlet vinder i otte udfordrende konkurrencer som vil finde sted i både Europa, Asien, Nord-og Sydamerika.

Danmark, Brasilien og Thailand afholder konkurrencen for første gang, og vil helt sikkert tilføje et særligt touch til den kommende 2013 sæson af Red Bull Cliff Diving.

D. 22. juni når verdensturnéen til Danmark. Her vil København og Den Kongelige Opera skabe rammerne om konkurrencen. Fra Operaens tag vil de tolv udspringere springe 27 meter ned i Københavns havn. De har ingen form for beskyttelse – kun deres koncentration, dygtighed og kropskontrol.

Tilbage i 2009 sprang colombianske  Orlando Duque, sponsoreret af Red bull, også ud fra Operaen men nu er det altså den fulde Cliff Diving World Tour der kaster sig ud fra taget af bygningen.

”Det er fantastisk at København som by, igen er i stand til at tiltrække interessante sportsbegivenheder, som tilfældet er med denne verdensomspændende udspringskonkurrence. Begivenheder som denne illustrerer byens rummelighed, vores unikke og badevenlige havnemiljø, med dansk arkitektur i form af Operaen i hjertet af selve begivenheden.” Udtaler Pia Allerslev, Kultur og Fritidsborgmester i Københavns Kommune.

Konkurrencen bliver fascinerende at se på, når udspringerne rammer vandet med 85 kilometer i timen. Endnu en gang vil Red Bull Cliff Diving World Series være fundamentet for spektakulær action og ekstraordinær kompleksitet, som belyser sportens topatleter samt unge nye talenter.

”Red Bull Cliff Diving World Series vil blive et af årets absolut største sportsbegivenheder i København, der bringer publikum tæt på en helt unik sportsgren og med et af Danmarks smukkeste varetegn i centrum”. Udtaler Lars Vallentin Christensen, Director, Sport Events, hos Wonderful Copenhagen.

KALENDER & STEDER

· 24-25. maj | FRANKRIG

· 21-22. juni | DANMARK

· 28-29. juni | PORTUGAL

· 13-14. juli | ITALIEN

· 23-24. august | USA

· 13-14. september | STORBRITANNIEN

· 27-28. september | BRAZIL

· 21-26. oktober | THAILAND – Finalen

Læs mere på http://www.redbullcliffdiving.com/

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.