SURFASP Manager: Vær forberedt på Fiji

Nick Sturm9 år siden1 min


Sidste år var verdens top 34 ikke forberedt til massive bølger ved Volcom Fiji Pro, det bliver der lavet om på.

Af Nick Sturm

Sidste år oplevede verdens top 34, hvad der kunne beskrives som dette århundredes swell i Fiji ved det famøse Cloudbreak under Volcom Fiji Pro, men uheldigvis var drengene ikke forberedt til det. Derfor har WCT Manager, Renato Hickel, sendt en fællesbesked ud til de snart tropiske-barrels-befængte surfere:

“I’m sure most of you are getting ready and prepared, but I still want to send you guys this reminder to come prepared to surf large waves if the conditions are right. So plan to bring the equipment you would want, surfboards and/or flotation vests if you want/need them.”

Der er mindre end en uge til, at showet begynder, og vi kan ikke gøre andet end at bede til vejrguderne om masser af swell, nu, hvor alle burde være forberedt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qEEG8J9Xaxs&feature=player_embedded[/youtube]

Nick Sturm

Studerer journalistik ved SDU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.