PULSLAKOR Soulwear – Fish, Free & Fly

Redaktionen9 år siden1 min

De trofaste Riders.dk fans husker nok forrige vinter hvor vi i samarbejde med det danske livstilstøjmærke, LAKOR Soulwear, lavede en collaboration t-shirt. De er nu ude med en sprit ny sommerkollektion som ifølge dem selv forener det moderne urbane liv med kærligheden til havet og den gamle fiskekultur.

Deres nye slogan, Fish, Free & Fly, er en kæk reference til ordspillet på Nik & Jays album, Fresh, Free & Fly og viser, hvordan de med humoristisk tilgang forsøger at forene to kontrastfyldte verdener. Deres mission er nemlig klar –  de vil gøre Udkantsdanmark street!

Hvordan dette er gjort afspilles kraftigt i deres nye designs der blandt andet tæller den gamle skagenfisker, fladfisk, ål og hvad der ellers hører Udkantsdanmark til til. Lakors t-shirts er alle produceret af organisk bomuld for at skåne den natur vi selv bruger, så du kan gå sommeren i møde til duften af fisk og smagen af streetattitude med god samvittighed.

 

Se hele den ny kollektion HER.

 

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.