SURFAustralsk bettingsite afslører favoritter til Oakley Pro Bali

Nick Sturm8 år siden1 min

[youtube]http://youtu.be/ybiQIsvpUSg[/youtube]

Det australske bettingsite, TopSport, afslører favoritter til kommende topevent på Bali.

Af Nick Sturm

Den officielle surftour, bedre kendt som The Dream Tour, har aldrig være mere dreamy end nu. Vi har lige set tæt på perfektion ved Cloudbreak, ind i billedet kommer nu Keramas, Bali, og næste gang er det Teahupo’o, Tahiti.

TopSports Luke Monro, eksprofessionel surfer og såkaldt autoritær surfingstemme ved bettingsitet, afslører, at deres favoritter til eventet er: (i kronologisk rækkefølge) Kelly Slater, Jordy Smith, Joel Parkinson, John John Florence, Mick Fanning og Taj Burrow.

“Personally I just really can’t see anyone matching Jordy out there, I think the wave’s custom built for him.” siger Luke Monro til Stabmag og fortsætter, “I wouldn’t be surprised if this is where Jordy starts his run. I just feel like its been coming for a while and he could win here and go on to win for a few years.”

Nu må vi bare vente og nyde stilheden inden stormen. Der bliver stillet høje forventninger til netop dette event, fordi bølgen, Keramas og Indonesien er højtrespekterede elementer i surfverdenen.

Nick Sturm

Studerer journalistik ved SDU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.