SKISNOWBOARDSå er det officielt – Snow Dome åbner igen

Redaktionen9 år siden1 min

I starten af marts bragte vi den triste nyhed om at danskernes mulighed for indendørs skiløb året rundt få timer fra grænsen var gået konkurs og måtte lukke (læs mere HER). Blot en måned efter kunne vi så fortælle, at Snow Dome med et massivt renoveringsarbejde og en optimeret forretningsplan, satsede på at kunne genåbne hallen beliggende i den lille forstad til Hamborg, Bispingen (læs mere HER).

Nu er der så kommet ekstra gode nyheder her i sommervarmen. Snow Dome har i en tysk pressemeddelelse meldt ud, at hallen genåbner i løbet af efteråret eller vinteren 13/14. Det østrigske skiområde Sölden der ejer Snow Dome, har siden konkursen i marts arbejdet intensivt på en ny forretningsplan sammen med den adminstrerende direktør Jóse Fernandes og en udvalgt skare af tidligere ansatte. Dette med formål at gøre Snow Dome rentabel.

I forhold til tidligere vil renoveringen af kølesystemet i hallens gulv medfører et mere bæredygtig forbrug af energi, og desuden skulle det ligeledes medfører at sneen bliver af bedre kvalitet. Arbejdet med køleanlægget står stadig på og derfor er det ikke til at sige hvornår hallen præcis vil genåbne. Dog udtaler Fernandes, at hvis arbejdet går som planlagt, vil det nye koncept samt åbningsdato blive præsenteret til september. Allerede nu kan det dog afsløres, at hallen i sommerperioden kun vil være åben i weekenden, men at den i vinterperioden vil være åben hver dag.

Vi på Riders glæder os utrolig meget til at Snow Dome genåbner dørene, og vi er nok ikke de eneste. Snow Dome har nemlig henover weekenden ligeledes meldt ud at de nu søger personale til glæde for mange af de tidligere ansatte.

 

Billedet er fra Riders’ besøg i hallen, oktober 2011…

Kilde : www.snow-dome.de

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.