WINDSURFRed Bull Storm Chase Mission 2

Redaktionen9 år siden1 min

Så kom stormen som de har siddet og ventet på i Red Bull Storm Chaser HQ, og det så langt væk som Tasmanien. Prinsesses Marys home break lagde bølger til anden afdeling af Red Bull Storm Chase omkring Marrawah på den nordvestlige side af Tasmania.

Red Bull Storm Chase format: 10 af verdens bedste windsurfere udvalgt efter en web-afstemning deltog i den første mission i Brandon Bay, Irland. 6 stk gik videre til anden mission i Tasmanien som netop er blevet afviklet. Top 4 fra anden mission går videre til final mission hvor den endelige “King of Red Bull Storm Chase” kåres. Og hvor final mission foregår afgøres af stormene – Island, Japan, USA, Frankrig eller Spanien.

Se sammendrag fra Red Bull Storm Chase mission 1

To dage med op til ni meter bølger og mastehøjt skum da en storm fra sydhavet buldrede mod Tasmanien og gav de 6 deltagere noget at rive i. De 6 windsurfere som var gået videre fra første runde og gik ud i de ikke nemme forhold i Australien var Thomas Traversa (FRA), Dany Bruch (GER), Leon Jamaer (GER), Marcilio Browne (BRA), Julien Taboulet (FRA), Victor Fernandez (ESP).

De fire bedste der gik videre til final mission er:
1. Thomas Traversa (FRA)
2. Dany Bruch (GER)
3. Leon Jamaer (GER)
4. Marcilio Browne (BRA)

Se sammendrag klip nedenfor og pics nederst i artiklen.

 

brightcove.createExperiences();

 

Se mere på Storm Chaser hjemmesiden her

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.