SKISNOWBOARDSlopestylebanen til OL Sochi 2014 offentliggjort

Redaktionen8 år siden1 min

Skitserne til slopestyle banen til vinterens OL i Sochi, Rusland, er netop blevet frigivet af FIS. Banen er designet af svenske Anders Forsell der tidligere stod for parken i Åre og som nu er ejer af Snowpark Consulting.

Det er første gang at slopestyle for freestyleski og snowboard er på OL programmet og der er delte meninger. Amerikanske Freeskier Magazine har udspurgt et par profiler og selvom de fleste atleter er stoked over designet, stilles der også spørgsmålstegn om hvorfor man ikke ventede til OL kom nærmere for at bevare spændingen.

Spænding eller ej. Bedøm selv banen i alle detaljer herunder.

Sochi-slospestyle Sochi-slospestyle-2 Sochi-slospestyle-3 Sochi-slospestyle-4 Sochi-slospestyle-5 Sochi-slospestyle-6 Sochi-slospestyle-7 Sochi-slospestyle-8 Sochi-slospestyle-9 Sochi-slospestyle-10 Sochi-slospestyle-11 Sochi-slospestyle-12

 

Læs mere om Rosa Khutor ski center >>

Læs mere på FIS freestyle hjemmeside >>

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.