SKISNOWBOARDSkiEvent 2013 – vær med d. 5. oktober

Redaktionen8 år siden1 min

Går overvejelserne netop nu i retning af, om årets vinterferie skal have noget med sne at gøre, så bør man lægge vejen forbi Aarhus lørdag den 5. oktober. Her lander der nemlig mindst 50 tons sne fra skidestinationen Sölden i Tirol i Østrig midt på Bispetorvet. Anledningen er, at den samlede skibranche sammen skyder vinteren i gang med SkiEvent 2013.

De mange tons sne bliver brugt på den kunstige skibakke, der i dagens anledning bliver opført foran Domkirken. Og både på og rundt omkring bakken vil der hele dagen igennem være masser af aktiviteter og inspiration at hente både for de meget øvede skiløbere og for dem, der måske aldrig har været på ski før.

For er man i tvivl om, hvorvidt det at stå på ski i det hele taget er noget, så er SkiEvent 2013 en oplagt mulighed til at finde ud af det. Hele dagen igennem vil man nemlig kunne få et par prøveture på skibakken under tryg og sikker vejledning af ens helt egen skiinstruktør!

Bakken er åben hele lørdagen fra klokken 10 til 16, og udover at prøve en tur selv, vil man i løbet af dagen også kunne opleve forskellige danske og udenlandske teams af dygtige skiløbere og snowboardere give smagsprøver på deres kunnen. Hos de mange udstillende rejsearrangører og ski-destinationer vil der være masser af inspiration og tips at hente, og det vil også være muligt at hilse på skiløbere fra en række østjyske ski-klubber. Og hvorfor ikke runde dagen af med lidt ægte afterski-stemning i caféen?

Igen i år er det turistbureauerne fra Østrig, Norge og Sverige som sammen med Danmarks Skiforbund udgør arrangørkomitéen. De har som noget nyt i år fået selskab af skidestinationer fra Tjekkiet og Schweiz, så samlet bliver SkiEvent et rent mekka for dem, der endnu ikke har besluttet sig for, hvor skituren skal gå hen.

Man kan læse meget mere om SkiEvent 2013 på www.skievent.dk og på www.facebook.com/skievent. Begge steder finder du nyheder og løbende opdateringer om arrangementet.

Pressemeddelelse fra SkiEvent

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.