KITESURFFra Danmark til Tyskland med Kite

Redaktionen8 år siden1 min

Pressemeddelse

Kitesurfere fra hele verden vil lørdag 7. september deltage i det der går for at være det længste og hårdeste kitesurfing event nogensinde – Red Bull Coast 2 Coast. Mere end 300 deltagere vil dække Fehmarn Bæltet med deres farverige kites på den i alt ca. 40 km lange strækning fra Fehmarn til Puttgarden.

Kitesurferne stævner ud klokken 14 fra Niobe Strand ved Gammendorf på Fehmarn med kurs mod Danmark v. Lalandia, hvor de cirka 100 meter før den danske kyst skal vende om en bøje og surfe retur. Det er en tur på i alt 40 kilometer, hvilket gør løbet til verdens længste, som både kræver koncentration og udholdenhed.

 

Übersicht Race Strecke

 

Interessen for deltagelse har været enorm fra kitesurfere fra hele verden og tilmeldinger er strømmet ind. Derfor har Red Bull været nødsaget til at lukke for tilmeldinger, da man nåede de ca. 300. I blandt de mange tilmeldinger befinder sig de 20 danske og dygtigste kitesurfere – og her iblandt to lokale helte fra Sydsjælland

Den 45 årige og erfarne kitesurfer Bjørn Rune Jensen med adskillige mesterskaber bag sig, som kunne blive en potentiel dansk vinder, men også det 32 årige talent Timo Sander fra Falster, som er en af Danmarks mest aktive kitesurfere og ligeledes har mange års erfaring inden for kitesurf-undervisning.

 

RB Logo Coast2Coast 15

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.