WINDSURFHighlights dag 2 – PWA Cold Hawaii

Redaktionen9 år siden1 min

Dag 2 startede i mørke med skippermøde kl. 6:30. Forholdene bød på gode bølger down the line men en noget let og ustabil vind. Der var dog nok vind til at man i løbet af morgenen kunne sejle kvalifikation og her skulle danske Christopher Friis sejle om en plads i hovedkonkurrencen. Desværre lykkedes det ikke helt for Friis at ramme formen i dag så han gik desværre ikke videre.

Herefter kunne man komme igang med selve hovedkonkurrencen hvor 1. heat Mads Bjørnå over for Marcilio Browne og Dany Bruch skulle sejle mod unge Moritz Mauch. Mads måtte se sig slået af Browne mens 17-årige Mauch stod for den store overraskelse da han slog Bruch ud.

Desværre døde vinden ud i 2. heat og der blev ikke sejlet mere denne dag. Lige nu krydses der fingre for vind lørdag så man kan nå at afslutte en single elimination.

Tyske Moritz Mauch viste flot sejlads ved hans første optræden i Cold Hawaii
Tyske Moritz Mauch viste flot sejlads ved hans første optræden i Cold Hawaii

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.