SURFNyt surfprojekt på Bornholm

Nick Sturm7 år siden1 min

Nyt surfhostel på Bornholm ser dagens lys næste sommer.

Krøllebølle skal tage sig i agt, fordi nu er svenske surfer og psykolog, Dennie Hilding, ankommet. Han vil åbne sit alternative surfhostel i Gudhjem på Bornholm til næste sommer.

3

(Foto: Dennie Hilding)

Dennie Hildings surfprojekt tager udgangspunkt i Bornholms ukendte, utallige og uncrowdede bølger, som venter på at blive udnyttet. Dette vil han gøre med en healthy-living-stil, der opfordrer til at slukke mobilen og slå benene op.

”Vores mål med farmen er at få surfere til Bornholm. Måske også få dem til at slukke mobilen og logge af den turbulente livsstil, som jeg kan forestille mig mange lever i. Der er nok stadig et lille psykologisk aspekt over hele ideen,” siger Dennie.

Bornholm Surf Farm åbner officielt næste sommer, hvor der vil være toiletter, badefaciliteter samt indlogering på campingplads og et større fællesareal i en af staldene. Til den kolde vinter vil man kunne sove i Dennies tivolivogn, der udgør fire sovepladser med et lille køkken og køleskab.

1

(Foto: Dennie Hilding)

Uden bil kører også:

For at komme til Bornholm skal man enten være Superman og flyve derhen, eller man kan rejse med Bornholmerbussen eller DSB InterCity Bornholm via Ystad. Begge løsninger tager lidt over tre timer fra København. Færgeturen fra Ystad til Bornholm tager ca. halvanden time. Man kan naturligvis også tage bilen, men det koster næsten seks gange mere at køre til Bornholm mod at benytte offentlig transport.

Det er meget dyrt at komme med bil til Bornholm, men uden koster det kun 80 kroner fra Ystad. Ideen er, at man kan lade bilen stå derhjemme, og så kommer jeg og henter folk ved Rønne, indlogerer dem ved farmen og tager dem på surfsafari,” siger Dennie.

Man kan følge Dennie og Surf farmen på Facebook under navnet, Bornholm Surf Farm.

2

Nick Sturm

Studerer journalistik ved SDU

2 comments

 • Mads Holm

  juli 2, 2014 at 7:49 am

  Nogen der ved hvordan det står til med projektet? Er campen åbnet?
  – Mads

  Reply

  • Nick Sturm

   september 7, 2014 at 11:11 am

   Ja, farmen er åben. Du kan komme i kontakt med Dennie via Bornholm surf farms facebookside

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.