PULSSURFWINDSURFEn ny tradition er skabt i Agger

Redaktionen8 år siden1 min

To ellers umage komponenter blev i weekenden smedet sammen, da der blev afholdt et arrangement for surfere og heavy metal entusiaster. Det var første gang, at arrangør Rasmus Fejerskov samlede surfere og heavy fans, men ikke sidste gang. ”Det var en kæmpe succes i år, så jeg tror, det vil vokse og blive meget større næste år. Det vender tilbage hvert år frem over ca. samme tid,” slår Rasmus fast. Til dagligt driver Rasmus surfskolen West Wind i Klitmøller.

Dagen startede med en surf konkurrence for både børn, kvinder og mænd på short og longboards. Her deltog omkring 40 surfere. Efterfølgende blev der serveret flæskesteg, brunsovs og kartofler på Agger badehotel. Og derefter var der metal. I samarbejde med Heavy Agger Musikforening var der fem koncerter i De Sorte Huse i Agger.

Heavy Agger musikforening er dannet af en gruppe Heavy Metal fans, der blev landskendte efter DR i 1985 lavede dokumentaren ”Heavy Agger” og igen i 1999 en opfølgende dokumentar ”Heavy Agger – 14 år senere.”

Kombinationen mellem surf og heavy er ny, men ifølge arrangør Rasmus Fejerskov er det en tilbagevendende begivenhed.

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.