PULSSHERIDERSSKISNOWBOARDSURFBilletsalget til D.A.F.F. 2013 er åbent

Redaktionen9 år siden1 min

Af Sofie Kyed og Troels Iversen

Nu kan du sikre dig en billet til en verden af eventyr på det store lærred. Danish Adventure Film Festival vender for 17. gang tilbage den 28. november med en stribe af de bedste adventurefilm fra hele verden.

Festivalen er for dem, der elsker adrenalin, adventure og den gode historie. Ambitionen er fra arrangørernes side at præsentere publikum for de bedste adventurefilm, men også at bidrage til at udvikle miljøerne.

Festivalen er i år blevet endnu større. I København vil der blive vist 37 film, fordelt over fire dage – med efterfølgende awardshow og fester. Derudover skal festivalen nu køre i de fem største byer, så der nu vises film i København, Århus, Odense, Aalborg og Kolding.
Festivalkomitéen har i samme omgang mulighed for at præsentere verdenspremieren på flere danske film.

KØB DIN BILLET HER

 

Riders.dk anbefaler:

The North Canyon – Nazaré Calling

The Are of Flight 3D

Valhalla

Sweetgrass Productions’ VALHALLA – Trailer 1 from Sweetgrass Productions on Vimeo.

Into the Mind

Into The Mind – Official Teaser from Sherpas Cinema on Vimeo.

Naturally – Jake Blauvelt

Shades of Winter

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.