SKISNOWBOARDCPH open – Alle gode gange tre

Redaktionen8 år siden1 min

lørdag d. 7. december fyres der igen op under Vierli og Rauland, når der for tredje år afvikler CPH open – bigair for ski og snowboard.

CPH open er Danmark nok mest spetakulære bigair event, hvor finalerne afholdes om aftenen på en oplyst kicker og med et kæmpe ildshow, hvor deltagerne praktisk talt hopper gennem ilden, når de skal udføre deres tricks på den store kicker.
Konkurrencen er åben for alle, og der bliver to størrelser hop, så alle har en chance.

I forbindelse med CPH open arrangerers der også en fællesrejse over en forlænget weekend. Der er afrejse med bus fra København torsdag aften og ankomst i Vierli tidlig fredag morgen – klar til en hel dag (og aften) i snowparken, som har åbent helt til kl. 21.00.
Turen inkluderer 3 dages liftkort (fredag til søndag), ophold i hytte, samt morgenmad og ‘lav-selv’ aftensmad fredag aften og grill i snowparken lørdag aften ved finalerne af CPH open.
Pris for rejse inkl. deltagelse i CPH open er 2.398,-

Yderligere info om CPH open – bigair for ski og snowboard, samt tilmelding til rejsen til Vierli firnder du på www.cph-open.dk

Bemærk at der er tilmeldingsfrist til rejsen fredag den 8. november 2013.

CPHopen 2013_web flyer [1600x1200] _MG_8006 (Kopier) _MG_7897 (Kopier)

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.