SKISwatch Skiers Cup vender tilbage til Zermatt

Redaktionen8 år siden2 min

Fra d. 4.-10. januar 2014 vil verdens bedste freeridere dyste om Skiers Cup trofæet.

Team America og Team Europe konkurrerer i big-mountain freeride og big-mountain slopestyle. I januar bliver den fjerde udgave afholdt, hvor Team Europe på forhånd fører 2-1 over Team America fra de tidligere afholdte konkurrencer. Andet år i træk dystes der for foden af bjerget Matterhorn i schweiziske Zermatt. En spektakulær location der gejler deltagerne op til ekstremt skiløb, når det er bedst.

Team Europe, anført af franske Julien Regnier og canadiske JP Auclair holder styr på de amerikanske tropper. De to holdkaptajner sammensætter et alsidigt freeride team, hvor både big mountain og freestyle skiløbere kæmper om at hive sejren hjem til deres kontinent.

“Europe beat Team Americas soundly last year, so I’m sure JP will bring a team eager to take back the title. Besides the competitive aspect of the event format, we should remember that even if this is a real battle, it’s also a great week to get together with some incredibly talented athletes from around the world to have fun with each other!” udtaler co-founder og Team Europe 2012 kaptajn Sverre Liliequist

Recap film fra sidste års konkurrence

Kæmpe fotogalleri fra Skiers Cup 2013

© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup
© Swatch Skiers Cup

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.