SKIStår tiden stille, når man står på ski i Chamonix?

Redaktionen9 år siden1 min

De har udfordrende sneklædte bjerge, verdensklasse klatreterræn og vin i særklasse. Derudover bliver de beriget med skiløbere i en klasse for sig, f.eks. Candide Thovex, blot for at nævne en. Ja, der er mange gode grunde til at elske Frankrig.

Filmen ”Time” er en helt ny produktion fra det legendariske Chamonix baserede produktionsselskab PVS, som altid er på forkant af udviklingen indenfor skifilm. Filmen giver et core indblik i tankerne hos tidens ypperste outdoor- og skifolk, hvor de oplever og udlever deres drømme i de frygtindgydende franske bjerge.

I Time kan du således både komme med til big-mountain skiløb, når det er mest udfordrende, men også til basejump – aktiviteten som de senere år er blevet mange af Chamonix skiløbernes anden aktivitet. Filmen er desuden spækket med verdensklasse freestyle med X Games guldvindere og mange flere. Time får tiden til at flyve af sted og får dig helt ud på spidsen af biografsædet.

Der er hermed budt op til verdensklasse skiløb, hvor udøvere udfordres til grænsen af, hvad der er fysisk muligt.

Du kan se Time under årets D.A.F.F søndag d. 01/12 i Cinemateket i København, køb din billet her.

Og i Øst For Paradis i Aarhus d. 8/12, køb din billet her.

Se traileren for Time her

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.