SKISNOWBOARDUnder 100 dage til OL – se hvilke danske skiers som er med i kampen for kvalifikation

Redaktionen8 år siden1 min

Med under 100 dage til OL i Sochi tæller Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Team Danmark ned til sæsonsen absolutte højdepunkt, når de olympiske vinterlege skydes i gang i Rusland.  

DIF og Danmarks Skiforbund peger på følgende seks OL-kandidater med potentiale til at klare OL-kravet i kommende World Cups:

Alpint: Yina Moe-Lange, Christoffer Faarup og Charlotte Lemgart
Langrend: Martin Møller og Lasse Mølgaard
Pukkelpist: Maj Henningsen.
Slopestyle: Hans-Jakob Brandt, organiseret i Grønlands Idrætsforbund (som til OL hører under DIF, som National Olympisk Komite for rigsfællesskabet).

”Med kun 100 dage til OL har kandidaterne ikke mange konkurrencer tilbage til at klare OL-kravet og dermed opfylde drømmen om vinter-OL. Mit håb og bedste bud er, at 2-3 OL-kandidater klarer cuttet, så det danske OL-hold når op på 12-13 atleter i midten af januar inklusive de ti udtagne curlingspillere. De to curlinghold er inde i en intens periode med træning og OL-forberedende turneringer rundt i hele verden. Ikke mindst EM i Stavanger sidst i november vil give os et kraftigt fingerpeg om curlingholdenes aktuelle form, når de skal konkurrere mod mange af de hold, de skal møde til OL.” fortæller DIF’s chef de mission, Morten Rodtwitt, der leder OL-holdet.

Facts om De Olympiske Lege i Sochi
Sochi, Rusland – 1.600 km sydvest for Moskva
Den 07. – 23. februar 2014
22. udgave af De Olympiske Vinterlege
Læs mere på www.ol.dk

DIF_OL_Sochi2014_logo_Blue

 

Oplev alt omkring forberedelserne i Sochi

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.