SURFWINDSURFEt tilbageblik på en verdensklasse uge

Redaktionen8 år siden1 min

Se eller gense højdepunkter fra KIA Cold Hawaii PWA World Cup i denne film, hvor verdens bedste windsurfere forvandler Klitmøllers gader og bølger til en international legeplads.

For syv uger siden blev der afholdt World Cup i Klitmøller, hvor verdens elitens windsurfere kom forbi den lille fiskerby. Foruden tilstedeværelsen af de allerbedste surfere i verden kastede Kronprins Frederik også royal glans over byen, da han som protektor for arrangementet besøgte byen. Det tiltrak nysgerrige surf entusiaster fra hele landet – og selvfølgelig en royal skare, der ville nyde synet af Pingo på bølgerne.

Hele ugen igennem efterlod vinden med sit fravær en vis usikkerhed over arrangementet, hvor flere heats blev aflyst. Men den sidste mulige dag, søndag, kom der perfekt vind, og det lykkedes at afholde et brag af en finale. Her formåede brasilianeren Macilio Browne at slå verdensmesteren Philip Köster og tage pladsen øverst på skamlen. Kort herefter pakkede atleterne deres udstyr sammen, der ugen ud havde ligget langs stranden mellem fiskerbådene, tilskuerne vendte hjem og journalisterne rundede af.

Nu er der blevet lavet en kortfilm fra ugen, der giver et fantastisk indblik i den unikke stemning, der er i den lille fiskerby, når verdenseliten rykker ind. Se eller gense ugens højdepunkter her.

Læs artikler fra ugen her

Kronprins Frederik af Klitmøller

Stort gallerie fra årets world cup i Cold Hawaii

Marcilio Browne – en brasilianer i chok

 

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.