SHERIDERSSKISNOWBOARDHjælp til og shred hele vinteren på Underground Jib Arena

Redaktionen7 år siden1 min

Traditionen tro skal Underground Jib Arena opstilles i Lindevangsparken på Frederiksberg i løbet de kommende uger med friske kræfter. Så kom og giv en hånd med til gavn for dig, arenaen og hele miljøet.

 

Hey alle!

Om under 3 uger åbner vi arenaen med et brag af en åbning! Som altid er rampen det omdrejende punkt for hele vinteren og skal i de kommende to uger sættes op. Det kræver hjælp fra friske og frivillige kræfter, så grib jeres homie og kom ud og giv hånd med. Jo flere hjælpende hænder, desto hurtigere vil opsætningen gå.

 

Info:

Tirsdag d. 19/11 kl. 8.45-15: To mand til afhentning af materiale på DGI’s lager og aflæsning i Lindevangsparken.
Torsdag d. 21/11 kl. 10-16: Fire mand til opsætning
Fredag d. 22/11 kl. 10-16: Fire mand til opsætning
Mandag d. 25/11 kl. 10-16: Fire mand til opsætning

 

Alle dage vil DGI’s tømrer Flemming være til stede og lede opsætningen. Hvis I har lyst til at give en hånd med så skriv en privat besked til facebooksiden med de dage og hvor mange timer på dagen I kan hjælpe til. Det gør ikke noget hvis I ikke kan hjælpe til hele dagen, blot nogle få timer er guld værd for jer, arenaen og hele miljøet.

 

Lad os løfte det her sammen!

 

Følg med i alt hvad der foregår på arenaen og mere til på Underground Jib Arenas facebookside lige HER. Den åbner med et brag af et åbningsevent søndag d. 1/12, som du kan læse mere om HER.

 

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.