SKISNOWBOARDReaktioner fra sidste års Riders og UCPA freeridecamp

Redaktionen8 år siden1 min

Sneen daler i alperne, sæsonen står for døren. Hos Riders betyder det, at årets freeride camp er på trapperne – vi glæder os. Vi har vendt blikket tilbage på sidste års tur, og bringer her nogle reaktioner fra sidste års deltagere.

”Det har været en super god uge overall. Konceptet fungerer rigtig godt. God holdsammensætning, gode guider og fantastisk terræn. Jeg havde sindssygt høje forventninger – de blev indfriet.” Andreas H. Linnet

“Verdensklasse skiløb. Man kommer ikke herned for at få hotellignende standard, man skal komme for skiløbet – og det får man.” Asger Bringø Wium

”Man møder ligesindede, så det er lige meget, om man rejser alene. Jeg kunne sagtens forestille mig at gøre det igen. Dejlig nemt at gå til. Det er hyggeligt at sove på seksmandsværelse og møde nye mennesker.” Lars Damgaard Sørensen

Lars Damgaard Sørensen
Lars Damgaard Sørensen

”Det har været en rigtig god uge. Konceptet er fantastisk. Det er hyggeligt, man kan mærke, at folk kan lide at stå på ski. Det er mennesker, som man har lyst til at være sammen med. UCPA leverer varen, man får vitterligt det, man kommer for – nemlig skiløbet.” Jesper Wæver Mather

 

“Jeg fik rigelig udfordring, vores guide fandt powder, selvom jeg havde opgivet at finde noget. Og så fik man kørt noget forskelligt skiløb.

Hvis man rejste med et hvilket som helst andet bureau, skulle man ud og finde en bjergguide selv, hvis man vil køre de fede steder, ellers skal man på pistevisning med en party-guide.

Det var fedt, at man blev opdelt efter niveau. Nu rejste jeg med en kammerat, der ikke er så god til at stå på ski. Så det var da dejligt, at man kunne køre med nogen på ens eget niveau.” Christoffer Kristensen

Christoffer Kristensen
Christoffer Kristensen

“Det har været fedt, at møde så mange mennesker, alle er positive, alle har de samme interesser, så man har altid noget at snakke om. Vi har spist og stået på ski, på kryds og tværs. Men man skal være indstillet på, at man skal bo på den måde.

“UCPA samler de mennesker, der vil mere end turistski. Det er billigt, og man møder nogle andre, som man kan køre med på samme niveau. De brugte meget tid på, at dele os ind på de rigtige hold. Det er godt i den lange ende.” Malene Overgaard Bertelsen

Malene Overgaard Bertelsen
Malene Overgaard Bertelsen

“Det er et skide godt koncept. Jeg synes, det fungerer rigtig godt og helt klart noget, jeg vil gøre igen. Men det er vigtigt, at man kommer på det rigtige kursus. Så dem, der har talentet med sig, tager de mere udfordrende kursus. Det er fedt, at der er så meget fokus på skiløbet. Man kommer ikke for at drikke sig fuld, men for at få det maksimale ud af sit skiløb.” Tue Sand

“Det er en fed måde at tage på skitur alene. Du kommer i en skigruppe. Systemet sikrer, at man står med nogen på samme niveau. Der er god mulighed for at blive udfordret.” Aske Munksgaard

“VI SES NÆSTE ÅR UCPA” Kristoffer Sahl

Kristoffer Sahl
Kristoffer Sahl

Årets camp er i uge fem, vi drager igen mod Chamonix, men i år skal vi bo på det helt nye center i Argentiere.

Læs mere om turen og tilmeld dig på www.ucpa.dk/riders

Læs mere om turen her Kom med Riders og UCPA til Chamonix

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.