SURFKirk Passmores sidste bølge

Redaktionen8 år siden1 min

Surferen til højre er savnede Kirk Passmore

TV-indslag, der dokumenterer Kirk Passmores formentlige sidste bølge.

Fra Passmore familien:

Kirk Passmore
d. 11. februar 1981 – d. 13. november 2013

Kirk blev født d. 11 februar, 1981 i Orem, Utah. Han voksede op i Carlsbad, Californien, og dimitterede fra Carlsbad High School i 1999, hvor han var medlem af skolens surfhold i fire år. Som ung var han aktiv i Pop Warner Football, Little league baseball og basketball, men hans kærlighed lå hos surfing.

Han begyndte at komme til Hawaii, da han var 14 år gammel og var en erfaren og ekspert surfer. Han var ikke ny i big-wave-surfing – han har besøgt og surfet det fleste velkendte big-wave-steder, såsom Waimea Bay, Sunset Beach, Pipeline og ydre rev på Oahus North shore. Han var en kending ved Todos Santos i Baja California. Han har også surfet Mavericks i det nordlige Californien og Puerto Escondido, Mainland Mexico. Han boede tre år i Sydvestfrankrig, og flyttede til Hawaiis North Shore permanent i foråret 2012

Kirk var medejer af Third Stone Surfboards i Wailua, Hawaii og manager ved Banzai Sushi i Haleiwa, Hawaii.

Kirk efterlader sin mor, Diane Passmore, far og stedmor, David og Karey Passmore, hans søskende, Alyson Adams, Merrily Roberts og Matthew Passmore.

Familien ønsker at takke US Coast Guard, byen og livreddere fra Honolulu Lifeguards og brandenheden, som stadig søger.

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.