SKIVIND EN POC SKULL LIGHT HJELM

Redaktionen9 år siden1 min

Mangler du en hjelm til skituren?

– Så deltag i konkurrencen her!

Svenske POC har siden begyndelsen haft det mål at udvikle hjelme og andet beskyttelsesudstyr, der giver dig som skiløber den bedst mulige beskyttelse.

Poc skull light hjelmen har lav vægt, god komfort og performance! Skull light er udviklet på baggrund af POC’s race hjelme med samme semi hårde skall teknologi  (EPP) det kan tåle gentagende stød. Samtidig har den bløde aftagelige øre pads og blødt udtageligt LD skum foer.

En god hjelm er altafgørende på din skiferie, og Skull light er den perfekte lette All mountain hjelm. Hjelmen vejer 500 g og fås i str. Xs-Xl.

Der udloddes i alt 1 hjelm til en værdi af 1100 kr.

For at deltage i konkurrencen, skal du fortælle kort om hvornår du har sat mest pris på din hjelm. Det skal du gøre senest den 02/12-2013 og udfylde dine kontaktoplysningerne, husk at angiv størrelse.

Det er kun muligt at deltage i konkurrencen 1 gang pr. person, og præmien kan ikke byttes til andet. Vinderne bliver udtrukket den 03/12-2013 og får direkte besked.

Vinderen er udtrukket og vil få direkte besked.

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.