SKITør du satse alt? det gør disse drenge!

Redaktionen7 år siden1 min

Det gør canadiske Callum Pettit i Sherpas Cinemas toårige filmprojekt, Into The Mind. Det er en historie om den ultimative udfordring på ski. Den fokuserer på modet til at risikere fatale konsekvenser ved at stå på ski ned af nærmest ”umulige” bjergsider i Alaska, Bolivia og Himalaya. Filmen koncentrer sig i høj grad om ridernes mentale fokus forud for udfordringerne. Cherpas Cinema har tidligere stået bag storslået filmprojekter, herunder All.I.Can. I år vil du kunne opleve en fantastisk cinematografi og en banebrydende fortælleteknik. Filmen spørger hvorfor, at vi er villige til at udfordre skæbnen, ja faktisk vores liv, og hvad vi kan lære på rejsen mod målet.

Filmen har allerede vundet et hav af priser. De mest eftertragtede priser filmen har vundet: Årets bedste film ved IF3, Bedte Big Mountain Film ved IF3, Bedste Mandelige Skier (Callum Pettit) ved IF3. Og mon ikke også den tager en statuette ved Danish Adventure Film Festivals awardshow i Cinemateket, København, på lørdag d. 30. november 2013 kl. 21.30. læs mere på følgende link: http://adventurefilmfestival.dk/awardshow/

Du kan se filmen over hele landet under Danish Adventure Film Festival – læs mere her: http://adventurefilmfestival.dk/into-the-mind/

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.