SKISNOWBOARDVind billetter til Steps: The Ride Greener Film

Redaktionen8 år siden1 min

Nu kan du vinde to billetter til filmen Steps: The Ride Greener Film på Danish Adventure Film Festival. Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar nederst i artiklen, hvor der står “jeg vil med i biffen”, så er du med i konkurrencen.

Der er dømt freeride for alle pengene – eller det vil sige, at der faktisk er sparet godt og grundigt på budgettet! Filmen har nemlig et mål om at holde et minimum af CO2-forbrug og lave verdens første miljøvenlige skifilm. Lifte, hoteller, snekanoner, heliskiing og afterski har gjort, at skisport ikke længere er naturlig – og langt fra bæredygtig.

Folkene bag ønsker at gøre skiløb grønnere og gøre op med badelandsmentaliteten, der har forvandlet snefyldte områder til sneens svar på Lalandia. F.eks. tyr man til alternative måder at filme ved brug af en paraglider. Filmens tankevækkende budskaber efterlader seerne med spørgsmålstegn ved deres egen tilgang til alt fra den årlige skitur til måden, vi lever på i hverdagen.

Konkurrencen slutter fredag kl 12:00

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.