SNOWBOARDDAFF: I dag kan du se "The Art of Flight" i 3D for første gang i Danmark

Redaktionen8 år siden1 min

Til Danish Adventure Film Festival kan du opleve en af de største snowboardfilmsproduktioner nogen side i 3D!

Filmen, The Art of Flight, tog pusten fra de fleste tilbage i 2011, da den gjorde sit indtog på den internationale snowboard scene. Dengang blev den festivallens mest populære film, og efterspørgslen på billetter til 3D udgaven i år, er det samme. I selvskab med tonsvis af powder, helikoptere, klippedrops – kan du godt forberede dig på et oplevelse du sjældent glemmer. Skynd dig ind at købe billet før det er for sent. Vi ses i biografen

Køb din billet her

 

“Seeing the film in 3D is like the difference from watching it on your iPhone to experiencing it on home theatre Blu-ray. I was blown away by how great it looks. It truly is a more evolved and, dare I say, different film in 3D.” Travis Rice

Læs vores anmeldelse af filmen i 2D – TRYK HER

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.