SKIDAFF: RISE – hvad tænker nogle af verdens bedste skiløbere om dagens skikultur?

Redaktionen9 år siden1 min

Skiløb i den dybe puddersne er blevet yderst populært. Med det faktum at kampen om first tracks bliver hårdere og sværere at finde. Det har fået en gruppe skiløbere til at søge endnu længere væk fra de traditionelle områder. Filmen zoomer ind på konflikterne i den moderne skikultur, hvor liftene og helikopterne har været med til at redefinere skisporten til kun at foregå ned ad bakke. Rise er en bevist film, der portrætterer menneskets trang til at nå de øverste tinder – og ikke mindst det befriende og velfortjente skiløb igennem “earn your turns” princippet.Som sådan sætter RISE fokus på dagens skikultur, på mulighederne, de valg vi har, de enorme oplevelser som findes derude.

Genfind eventyret sammen med folkene bag RISE

 

Læs mere og se filmen på DAFF – TRYK HER


Medvirkende:

Stian Hagen
Phil Meier
Mathieu Imbert
Thibaud Duchosal
Julien Lopez
Lucas Swieykoswki
Anne-Flore Marxer
Pat Vuagnat

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.