SKIEn autocamper, tre mænd og powder

Redaktionen9 år siden1 min

På en grå og trist tirsdag i Danmark, er det godt med lidt opmuntring.

Tre mænd i en autocamper på jagt efter pudder. Opskriften er simple, men ikke altid lige til. De tre venner Kaj Zackrisson,  Michael Douglas og Henrik Windstedt drøner alperegionen tyndt i deres camper, men har en del udfordringer at slås med.  En fantastisk skildring af et legendarisk roadtrip.

Enjoy

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.