SKISNOWBOARDTo fantastiske videoer med ski og snowboard i Danmark

Redaktionen7 år siden1 min

Vinteren er efterhånden godt i gang. Der har været masser af tøvejr men også frost. Der har været glade dage på ski og board krydret med en hel del kreativitet. Her bringer vi to bud på hvordan vinterens første dage i Danmark blev udnyttet.

 

Joachim Clausen Hansens tidlige vinter

25 årige “Jogge” lever og ånder for snowboard. Han tropper altid op når initiativer til ski og snowboard i Danmark køres i stilling. Han er den som møder tidligst for at skovle sne samt er den som går senest hjem – ren kærlighed til snowboard! Nyd hans kortfilm fra vinterens første dage der bringer ham og hans homies forbi Øster Gasværk, Lund Snowfest samt Underground Jib Arena.

 

 

Frederik Skrivers tidlige vinter

Danmarks kronede konge inden for jib og gøgl på snowboard. Frederik vandt sidste vinter DM i Jib på Underground Jib Arena og lagde denne sæson ud med at vinde åbningseventet samme sted. Han er initiativtageren til blandt andet Øster Gasværk setuppet, Hedeland sessionen i November samt en masse andre gøgler sessions. Nyd hans tidlige vinter med dette edit.

 

 

Forsidebillede: Lisa Sauerwein / Riders.dk

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.