SKINorsk jente tvivlsom til OL

Redaktionen9 år siden1 min

Norske, Tiril Sjåstad Christiansen, er ikke længere en ukendt norsk freestyle pige. Sidste vinter gjorde hun sit indtog på den internationale freestyle scene med en sølvmedalje ved X-games i Aspen og guldmedalje ved X-games i Tignes. Desværre for det håbefulde unge norske talent, har hun i sidste uge på en træningscamp i USA ødelagt til korsbånd, hvilket sætter spørgsmålstegn ved hendes deltagelse ved det kommende OL i Sochi i februar. Lægerne har givet hende 10% chance for at blive klar.

Vi krydser fingre for vores nordiske storfavorit…

LÆS TIDLIGERE INDLÆG OM TIRIL HER

eller se hendes første videoblog vi bragte her på Riders.dk for to år siden.

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.