SKISNOWBOARDFørste lavine-offer i Østrig

Redaktionen7 år siden1 min

Eksperter frygter den værste lavinesæson i mange år, hvor de samlinger med sæson 2005/06 hvor 57 mistede livet i en lavine i Frankrig. Liveekspert Alain Duclos fortæller,”we’ve not seen these kind of conditions for a number of years across the Savoies and Hautes-Alpes. The warm temperatures at altitude are unable to refreeze the snow on shaded slopes and this is coupled with a strong temperature gradient. Anything that falls on top of this layer will be particularly unstable.”

Læs mere på : http://pistehors.com/most-unstable-snowpack-for-a-decade-in-alps-23122007.htm

I går mistede en dreng livet i Zürs am Arlberg i Østrig efter han sammen med sin familie og en bjergguide var ude i off-pisten. Ulykken skete med en lavinefare på 1, hvilket virkelig slår fast, AT MAN ALDRIG KAN VÆRE SIKKER.

Den danske bjergguide i Arlberg, Torben Gregersen, har lavet en skiv om ulykken som du kan læse på hans hjemmeside: http://www.skiadventure.eu/2013/avalanche-accident-zurs/

Pas på jer selv derude.

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.